Η σύγχρονη εποχή χαρακτηρίζεται από την ανάγκη ομαδικής δουλειάς για να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα προς όφελος του ασθενούς. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ράπτης έχει αναπτύξει ένα πλούσιο δίκτυο συνεργασιών με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με φυσικοθεραπευτές και εργοθεραπευτές, ενώ δίνει έμφαση στη συνεχιζόμενη πληροφόρηση των ασθενών του για όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα των ορθοπαιδικών παθήσεων.

Ράπτης Δημήτριος

Είναι Γενικός Χειρουργός, Στρατιωτικός Ιατρός  με εξειδίκευση στη Λαπαροσκοπική χειρουργική και Χειρουργική Ελαχίστης Επεμβατικότητας.
Ο Δημήτριος Ράπτης είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (ΣΣΑΣ).
Έλαβε την ειδίκευσή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ" και ειδικότερα στη Β' Χειρουργική Κλινική & Μονάδα Χειρουργικής Ογκολογίας υπό την διεύθυνση του Συντονιστή Δ/ντη Κωσταντίνου Καραλιώτα. Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.

Το 2017 εξειδικεύτηκε στην Μονάδα Λαπαροσκοπικής & Ενδοσκοπικής Χειρουργικής της Α' Προπαιδευτικής Πανεπιστημιακής Κλινικής του ΓΝΑ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" με γνωστικό αντικείμενο Λαπαροσκοπική Χειρουργική Ανώτερου & Κατώτερου Πεπτικού — Χειρουργική Παχυσαρκίας.
Από το 2018 εργάζεται ως επιμελητής της Α' Χειρουργικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας εκτελώντας επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής.
Παράλληλα έχει αναπτύξει πλούσια επιστημονική δραστηριότητα μέσω της συγγραφής άρθρων σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, αλλά και συμμετέχοντας σε συνέδρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Συνεργάζεται με σημαντικά ιδιωτικά θεραπευτήρια.

 

Μάρη Ανδριάνα

Είναι Ειδικός Παθολόγος, Στρατιωτικός Ιατρός, Επιμελήτρια στο 251 Γεν. Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Είναι Ειδικός Παθολόγος, απόφοιτη της Στρατιωτικής Ιατρικής Σχολής (ΣΣΑΣ). Έλαβε την ειδίκευσή της στην Ε΄ Παθολογική Κλινική – Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Γ.Ν.Α. “Ο Ευαγγελισμός”. Κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής της εκπαιδεύτηκε σε όλο το φάσμα των παθήσεων της Εσωτερικής Παθολογίας (αρτηριακή υπέρταση, υπερλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, λοιμώδη νοσήματα).

Ιδιαίτερος τομέας εξειδίκευσής της αποτελεί το αντικείμενο της Οστεοπόρωσης μέσω του Μεταπτυχιακού Τίτλου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών “Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών” (MSc in Bone Metabolic Disease). Παράλληλα, συμμετέχει σε ερευνητικά πρωτόκολλα και κλινικές μελέτες με θέμα την αντιμετώπιση των παθήσεων του οστικού μεταβολισμού.

Είναι κάτοχος των διεθνών πιστοποιήσεων στα αντικείμενα της Επείγουσας Ιατρικής και άμεσης αντιμετώπισης πολυτραυματία (ATLS, PHTLS, BLS). Πέραν του κλινικού της έργου διατηρεί πλούσια επιστημονική δραστηριότητα τόσο μέσω της συγγραφής άρθρων σε διεθνούς κύρους επιστημονικά περιοδικά, όσο και ως ομιλήτρια σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια.
Από το 2017 εργάζεται ως Επιμελήτρια στην B’ Παθολογική Κλινική του 251 Γεν. Νοσοκομείου Αεροπορίας και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Μελίσσια Αττικής

Λεωφόρος Δημοκρατίας 77, Μελίσσια - τηλ 211 1165089

 

Athens Orthopaedic Institute

Ο Δρ. Ράπτης Κων/νος είναι συνιδρυτής του Athens Orthopaedic Institute ενός σύγχρονου Ορθοπαιδικού Κέντρου που εδράζεται στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ. Κύριοι πυλώνες του κέντρου είναι η Κλινική Αποστολή για τη θεραπευτική αντιμετώπιση με τον πλέον σύγχρονο επιστημονικά τρόπο της ορθοπαιδικής πάθησης του κάθε ασθενούς, η Εκπαίδευση, τόσο των φοιτητών Ιατρικής Σχολής, όσο και Ορθοπαιδικών Χειρουργών από όλο τον κόσμο στο αντικείμενο της Ρομποτικής Χειρουργικής καθώς και η Επιστημονική Έρευνα με πολυάριθμες δημοσιευμένες μελέτες στα πιο έγκυρα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου.